onsdag 17 september 2014

Bloggtorka

Bloggtorkan är ett faktum härinne men jag lever och har det gott iaf.

Jobbar vidare på min Högskoleutbildning i Företagsekonomi men är mer och mer sugen på Logistik så ska lägga om planen och byta spår litegrann.



Syr en del men inte nära så mycket som jag skulle vilja, fastnar liksom i planeringsstadiet. Köper mönster och tyg och sen finns det inte ork eller tid kvar till nåt mer. Men har de sista månaderna hittat tillbaka lite till inspirationen och tar mig tid till att sy.
 Hittat en jättefin grupp på Facebook som heter Syglädje Skaraborg och dem ordnar syträffar ungefär en gång i månaden, var på en i lördags och mycket kaffe och snack över maskinerna blev det ju såklart men lite hann jag sy ändå.  Dem har ett samarbete med Kvinnohuset i Skövde så på eftermiddagen var en representant där och föreläste. Helt sjukt var kvinnor blir utsatta för!
Gruppen har bestämt att vi ska sy lite saker att ge dem, typ enklare gosedjur och nattkläder. Ska se om jag inte kan fixa till nåt gosedjur jag också.

För lite mer egosömmnad så har jag bland annat köpt dessa mönster plus Gerties nya bok så jag har en del kul projekt planerade framöver.

Vi hörs!
/Marlen