tisdag 27 mars 2012

Sol och värme!

Sol ute och humöret på topp!

Våren närmar sig och nya intressanta kurser har precis börjat! Det finns alla förutsättningar för en bra vår. Foglossningarna som stört mig hela vintern är inte fullt så illa längre och kag ser äntligen inte bara fet ut!

Magen växer för fullt jag ser numera ut som jag ätit en boll, och börjar få problem med längden på tröjor. Och tro det eller ej jag går ofta i jeans! Kors det kunde man inte trott för ett år sen, men det är delvis av snålhet. Jag vill inte köpa massa nya klänningar och vågar inte pressa mig i de jag har. De lär ju tappa formen nåt hemskt! Jag vill ju inte riskera att förstöra dem!

Men med lite mera värme så ska jag se om jag inte kan svänga ihop ett par mammaklänningar, kan ju inte gå i jeans till slutet av juli. Då blir jag väl kokt!

Köpte ett 50-tals mönster från etsy på ett mamma set, med pennkjol och en vid blus. Ska bli kul att sy det så jag har nåt till alla de nostalgi mässor och bilträffar vi tänkt åka på nu i vår.


Visst set det fint ut?
Kom från en tjej i Usa och fort gick det och inte kostade det många kronor heller. Jag köpte ett annat mönster samtidigt. Men det är ingen mammaklänning men en jättefin smal klänning i bästa mad men stil. En motivation till efter bebis är född.

Länk
Totalt gick dessa två på ca 120 kr inklusive frakt, båda mönstren är kompletta! Kommer från denna butik kan verkligen rekommendera henne! Jag lär garanterat återkomma hon hade massvis fina vintage symönster till bra priser.

tisdag 6 mars 2012

Nästan färdigt

Bara knapparna kvar nu, gillade detta mönstret. Får nog göra en till i mjukare garn mer sommaranpassad.


Almost done just buttons left. I really liked this pattern will make another one in a more summery yarn.


Published with Blogger-droid v2.0.3

måndag 5 mars 2012

Nytt projekt

Har påbörjat ett nytt stickprojekt i helgen! Hittade ett fint mönster via ravelry.com som jag var tvungen att testa.

länk här.

Hoppas ni kan se det, det är en liten body till vår sommarbebis :)

Ska börja på ärmarna imorgon, fixar bild imorgon nu blir det nana kudden!


I have started a new knitting project this weekend, a adorable little onsie for our summer baby :)

link to pattern above.