måndag 30 augusti 2010

Äntligen en röd stuga i skogen

Nu har vi målat ett helt varv runt huset äntligen. Skönt att slippa se en halvmålad vägg vaje dag man kommer hem.

Idag har jag ätit äppelkräm tillmiddag mycket gott minsann. Jag hade nästan glömmt av hur gott och enkelt det är. Var inte sista gången jag gjorde det i höst. Trädena bångnar under alla äpplen och plommon. mmm mummsfilibaba
Published with Blogger-droid v1.5.5.2

torsdag 26 augusti 2010

Engelsk eftermiddag

Stolthet och Fördom och en stor balja ingefärste det var planen för att bli av med den envisa förkylningen. Ska påbörja ett nytt stickprojekt nu en luddig mössa var planen.
Published with Blogger-droid v1.5.4

onsdag 25 augusti 2010

Åskan rullar och hösten närmar sig.





Jahapp åskan går och här sitter man, jag skulle plantera om alla mina pelargoner ikväll. Jag som hade länsat alla reor på vita blomkrukor. Tyvärr ska stan bästa florist stänga så de rear ut en massa kul. Krukor i mellanstorlek för 15kr styck är ett riktigt bra fynd.

Jag ska nog ta och vattna de stackars pelargonerna så kanske de ser lite gladare ut. ska se om vädret tillåter omplantering imorgon kanske.


Min fina polkagrisrandiga sommardahlia är enorm vid det här laget. Riktigt trevlig blomma den ska jag ha fler år.

En kantarellpromenad!

En lång skogspromenad blev riktigt lyckosamm. Massa goa kantareller och om det inte blivit så mörkt hade vi säkert hittat många fler.
Published with Blogger-droid v1.5.4

tisdag 17 augusti 2010

Godmorgon alla glada!

Idag är det höst :) äpplena börjar falla, vinden viner och strumpbyxor på.
Published with Blogger-droid v1.5.3

måndag 2 augusti 2010

Övning ger färdighet.

Jag övade lite med värmespolarna i helgen. tyvärr så ser man inte hela formen på denna bild men jag såg mest normal ut här :P
Tänkte jag skulle öva mest på mig själv den närmaste tiden. Nån bild där jag ser vettig ut borde det ju kunna bli. En hårfärgning är ganska akut dock. Ska kunna med att visa mig på jobbet också. Det är ett event i helgen men en tjej som gör vintagehair jag är riktigt sugen på att åka dit och spana lite. Min senaste 50-tals inspirerade klänning är ju nästan klar så den måste jag ju inviga snarast. Bilder kommer efter den är struken.

Nu :CSI

Published with Blogger-droid v1.4.9